onsdag 1 augusti 2012

! överväldigad !

Jag är faktiskt överväldigad över responsen här på bloggen! STORT TACK alla ni som kommenterar. Det är verkligen roligt att läsa alla era fina ord.

Träd i dimma. Juli 2012.

/Mats

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har varit jätte dålig på att kommentera dina bilder, men tittat in här nästan varje dag. Alla borde göra det, en lugn stund med lite fina bilder gör susen för en stressad själ!/Lina

Miklos sa...

Du tar så vackra bilder Mats så du är definitivt värd alla fina kommentarer! Du är dessutom en otrolig inspirationskälla för många naturfotografer, där ibland mig och min fru :) Keep going strong!

Tommy Sjölund sa...

Som Miklos säger är du en otrolig insperationskälla för många av oss. Mina bilder på älgen skulle troligtvis varit just bara en bild på en älg om jag inte fått inspiration från dina bilder. Tror det handla om att våga ta annorlunda bilder, man kanske inte behöver ha älgen i fokus utan väljer en gren. Eller som din spindel/grävling.

Mats Andersson sa...

Roligt att du gillar bilderna - och tack för dina rader. Hälsa Tigern :)

Mats Andersson sa...

:))))) tack

Mats Andersson sa...

Tack Tommy. Gillade din älgbild! Eller bild på grenen :))))

Lindsjö taxar sa...

Det klart att man kommenterar det som man gillar. Du inspirerar mig då jag är så ny på naturfoto...det är bra att se hur andra fotografera o ser saker på sitt sätt. Inte för att man skall göra samma men man får lite egna idéer.
Jag hoppas nu kunna ta mig ut tidig på stundande semester. Man får kolla nu när solen går upp...

Mats Andersson sa...

Stort tack för det. Roligt om jag kan inspirera!!! Och stort lycka till med bildskapandet på din semester.

tobias sa...

Även om jag kanske inte alltid lämnar ett avtryck, så är jag en frekvent besökare. Tittar alltid in här på bloggen med spänning för att njuta av natur sett med dina ögon och även minnas egna möten ute i skogen.

Mats Andersson sa...

Givetvis kan man inte alltid lämna ett avtryck - men det är väldigt roligt när någon gör det. Tack för det Tobias!!!