onsdag 29 augusti 2012

Alltid lika spännande

Det är alltid lika spännande varje gång man släpper en bok. Kommer någon att köpa den? Har jag tagit fram för många? Osv ..
I somras kom DHL med boken Fotografi. Och nu igår kom de med I några sekunders oändlighet. Jag kan utlova att det blivit en hel del tidsåtgång till att bära böcker samt emballera och posta.
- Tack alla som supportar och beställer böcker!!!
Alla mina böcker finns nu i stort sett hos samtliga av de större bokhandlarna på internet. Lokalt i Jönköpingstrakten finns de även hos en del bokhandlare samt gallerier med mera. I Stockholm finns några av böckerna på Fotografiska museet. Via NevaBooks säljs även en hel del böcker till Tyskland vilket är oerhört kul. En tysk tidning kommer även skriva om min bok Djur. 66 bilder framöver.
- Du hittar mina böcker på hemsidan. Vill du se lite mer från böckernas sidor så besök Svenska Fotografers Förbunds hemsida.

Läs gärna de senaste recensionerna också.
A Grinde skriver om I några sekunders oändlighet.
A Grinde skriver om Fotografi.
Anders Geidemark om boken Fotografi.

PS. boken I några sekunders oändlighet är en bok med konstfoto. Dvs inga naturbilder. Här medverkar min vän Anna Clarén som är en av landets främsta konstfotografer. Nästa år ställer hon ut på Fotografiska i Stockholm. 2006 vann hon årets fotobok med Holding. Enormt roligt att få göra en bok tillsammans med henne. Texterna är skrivna av David Söderlind.

/Mats

4 kommentarer:

Ars Natura sa...

Grattis på många fotografiska bidrag.

Mats Andersson sa...

Tack !!!

Erika Ahlberg sa...

Ser fram emot att få njuta av I några sekunders oändlighet. Jag räknar med att den är minst lika bra som dina andra böcker!

Mats Andersson sa...

Tack Erika!!! Den är bara bäst - eftersom Anna är med !!! Davids texter är riktigt grymma denna gången! Känns bra.