fredag 29 januari 2010

Darkrooms


Darkrooms in Northern Light är en norsk blogg som presenterar bilder från en noga utvald skara fotografer. Utgångspunkten är att presentera bilder från fotografer som har en helt egen stil. Fotografer som gör bilder vilka skiljer sig från mängden. Fotografer som gör bilder som berör.
- Stolt kan jag presentera att jag idag finns representerad på Darkrooms med 8 bilder.

-Bilden här har jag döpt till "kvarlämnad". Den finns även med i min bok årstiderna på sidan 101. Men då i färg.

/Mats Andersson

9 kommentarer:

Anonym sa...

O vad kul för dig! Bilden är en av mina personliga favoriter i boken! Du har väl inte missat min recension av din förresten :)

/d

Mats Andersson sa...

Hej Daniel.
- har faktiskt inte läst din recension förrän nu. Men herregud - vad bra. Vilken text. Och ett stort tack!!!

Ska länka särskilt till ditt inlägg framöver. Och givetvis lägga med din fantastiska text under min länk (boken) här uppe.

/Mats

Camilla Alvén sa...

GRATTIS!
Kände igen bilderna här från bloggen, mycket fina!
Ha en skön helg

Micke sa...

Spännande bilder, grattis!

Anonym sa...

Kul & du är väl värd att uppmärksamhet! :)))

Anonym sa...

Det var roligt att du kom in dit med bilder! :)

//Malin H

Mats Andersson sa...

Ja - visst var det Malin! :-)
- tydligen så var det "någon" känd kvinnlig fotograf som hade tipsat dom. Hon bor visst i Västergötland tror jag. :-) :-) :-)

Tack!

/Mats

Anonym sa...

Kollade in sidan bara som hastigast, men där fanns en hel del att botanisera bland och från de mest skilda genrer. Mycket inspirerande plats att återvända till. Och visst passar du där med dina bilder. Trevligt att få se några av dem i lite större format dessutom.

Bilden här ovan gillar jag mycket. Det finns en både tilltalande och rogivande "rörighet" (eller menar jag kanske "rörlighet"?) i den och som långsamt lockar fram nya dimensioner av bilden ju mer man ser på den. Mycket vackert.

Mvh,
Stefan

Anonym sa...

Grattis till detta Mats. Det är möjligt att du får lite sällskap inom kort. En viss kvinnlig fotograf har varit i farten igen. ;)
/Tomas