söndag 2 november 2014

Till minnet av Vattenflickan


Stort tack all ni som sa så otroligt vackra ord efter mitt bildföredrag på Vårgårda Naturfotofestival. Jag kunde aldrig drömma om att ni var så många som skulle komma fram till mig personligen och säga så fina och rörande fraser. Och ett stort tack till alla er som kom ner till sporthallen och köpte mina böcker! Jag sålde slut på allt som jag hade med mig - närmre 50 böcker. TACK! Och ni som hörde mitt föredrag vet också att jag utlovade att skänka vinsten från boken MÖTEN till Cancerfonden - dvs 200 kr/bok.
Det blev 29 sålda Möten vilket ger 5.800 i överskott som jag nu skänkt. (Se bif kvitto).
Jag vill också passa på att rikta ett särskilt tack till Tore Hagman som gjorde ett mycket bra jobb som konferencier. Hela helgen var mycket lyckad - och det var väldigt inspirerande att se alla duktiga föredragshållare samt utställare/utställda bilder.
Det finns verkligen ljusglimtar i mörkret - tack alla gamla och nya vänner, ni gjorde min helg till ett minne för livet. Och tack Emmy (Vattenflickan) för de 19 år som du spred värme och glädje till alla i din närhet. Vi kommer alltid minnas dig som en ljusglimt ...


/Mats
matsandersson.nu

4 kommentarer:

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Vill oxå tacka för en mycket bra bildvisning med ett mycket gripande slut där jag tycker du hedrade din brorsdotter på ett mycket fint sätt.

Erika Ahlberg sa...

Ljusglimtarna finns!!! Ett mycket fint hedrande av Vattenflickan! Vackert gjort. Trevligt träffa dig i Vårgårda!

Mats Andersson sa...

Tack !

Mats Andersson sa...

Tack