onsdag 7 september 2011

Radio och TV


Senaste dagarna har jag fullständigt blivit nedringd pga Terje-skandalen. Mycket pga kommande bok John Bauers skogar. Dels för att det är ett projekt med stark lokal anknytning och dels för att paret Hellesø skulle medverka.
- Det som skapat mest samtal och mejl är att ett klipp på Nyheterna.se TV4 var fellänkat. Det är tillrättat nu.

För att slippa alla samtal runt skandalen och räta ut frågetecken runt kommande bok så finns då alla länkar med inslag runt bildskandalen samt vår bok John Bauers skogar här nedan. Ni hittar även ett inslag där Anna Clarén uttalar sig.

OBS! Jag lägger inte ut dessa klipp för att smutskasta varken Malin eller Terje. Enbart för att få lite lugn och ro. Hög belastning på reklambyrån kräver mitt fulla engagemang nu.


/Mats

(120.497)

12 kommentarer:

 1. Kämpigt! Men snart blåser denna storm över och jag hoppas då att din bok inte blir alltför lidande!

  SvaraRadera
 2. Väldigt trist att ditt projekt måste bli så försenat. Finns ingen annan som kan bidra till boken? Många fotografer i landet ju. ;)
  Ser fram emot boken, hur som helst. Älskade John Bauers sagor när jag var barn - vi har fortfarande flera bilder ur sagoböckerna på väggen i sommarstugan. :)

  SvaraRadera
 3. Jag kommer få till boken - själv. Finns inga andra fotografer som gjort den här typen av bilder. Och hela idén bygger på att bilderna verkligen är gjorda just i John Bauers skogar !!! Inte bilder från några andra skogar ...

  SvaraRadera
 4. Tack för ett som vanligt trevligt samtal.
  Kämpa på! du är grymt duktig.
  Radio intervjun 5 sept börjar ca 11.46

  SvaraRadera
 5. Kanske kan vara läge att redigera denna text också: http://sv.wikipedia.org/wiki/Terje_Helles%C3%B8 så att han inte där står med som medförfattare till boken

  SvaraRadera
 6. Jag hoppas att stormen hinner lugna ner sig till du ska ge ut din bok, så dina bilder får den uppmärksamhet som de förtjänar. Själv hade man inte tyckt det hade varit så roligt att stå och diskutera vad som har hänt när man vill prata om sina bilder.

  /Gunnar

  SvaraRadera
 7. Mats, du var strålande i inslaget. Snygg och fräsch och du kan ju bli tv-stjärna vilken dag som helst! :-)
  Synd att katten inte syntes hela tiden bara. :-)
  /Karin

  SvaraRadera
 8. Mats: Då förstår jag, även om du säkert hade kunnat få med dig någon fotograf att traska just i de skogarna men om det är en viss typ av bild du är ute efter är det nog svårare. :) Hoppas det blir bra ändå! :)

  SvaraRadera
 9. Lycka till med boken Mats,
  jag ser fram emot den.
  Det kanske blir ett avslut nu efter \N möte, så att du får arbeta klart boken i lungn och ro.
  /Thomas

  SvaraRadera
 10. Lycka till med boken! Låter som ett spännande, fantastiskt roligt och givande projekt!

  SvaraRadera
 11. En härligt sugestiv bild som lockar till tolkningar och funderingar. Maggan

  SvaraRadera