tisdag 20 september 2011

Fyller år. Saknar en vän.


Idag är det min födelsedag. Denna dag på året kommer jag alltid tänka på min vän Zack. Vi tvingades ta bort honom på min födelsedag förra året. Alldeles för tidigt. Han blev 7 år.

Minna tankar går till dig Zack. Saknar dig!

/Mats

(125.194)

9 kommentarer:

 1. Förstår dig och dina känslor. Vår Tindra börjar närma sig slutet nu, det handlar om dagar eller i bästa fall veckor. Mycket tungt.
  //Lars U.

  SvaraRadera
 2. Sender dig gode tanker, Mats. Jeg kender savnet. Men det hjælper at tænke på alle de gode oplevelser, man havde sammen. Dig og Zack.

  Og tillykke med fødselsdagen! :)

  SvaraRadera
 3. Nä, fy fasen vad sugit att det hände på din födelsedag. :-( Hoppas att du blir kompenserad idag och i framtiden och får extra underbara födelsedagar.

  Vad fin han var, Zack. Vet precis hur det känns att sakna en sådan fin vän.

  Stort grattis, Mats!!

  SvaraRadera
 4. ujja, det som är så jobbigt med att ha husdjur...å kära med för den delen, man är nästan skräckslagen inför den dagen...men å andra sidan, vågar man inte älska, riskera att förkora så är det ju lite som att inte våga leva. Har du någon ny valp på G då...eller!
  Grattis på födelsedagen och lycka till med allt....du verkar så obehagligt flitig och kreativ ;-)

  /Mona

  SvaraRadera
 5. När jag läser om din saknade vän, blir jag betryckt. För mig betyder mina hundar väldigt mycket, dels genom att jag tränar och jobbar med dom nästan dagligen och så har dom en given plats som kära familjemedlemmar. Min älsta tik är 8 år nu och börjar bli lite grå om nosen....jag vet att jag inte får ha henne hos mig hur länge som helst!
  Har du tänkt på att skaffa någon ny hund?
  I alla fall stort grattis Mats, ser fram emot mer fantastiska bilder från dig!!!

  SvaraRadera
 6. Tacka alla. Trots lite tårar så gläder mig minnet av min vackra Zack. Försöker tänka på allt tokigt och roligt han gjorde :)
  - Jag har ju kvar tvillingbrodern Frasse - vilket har varit en stor hjälp.

  SvaraRadera
 7. Kan inte föreställa mig att behöva sörja på sin födelsedag, jag hoppas att årets födelsedag och alla kommande innebär väldigt mycket mer skratt och leenden än sorg. Grattis på din dag.

  SvaraRadera
 8. Hei Mats! Det er bestandig sørgelig å miste en hund, miste de trofaste øynene og deres deilige vesen, ingen løgner - bare ærlighet.
  Dessverre kommer dagen vi må ta farvel så alt for tidlig, 10-12 år er jo vanlig. 7 år er alt for tidlig. Mistet selv min når den var 6. Du gjorde forøvrig en meget god figur på Tv! God bursdag, husk det gode!

  SvaraRadera
 9. Känner med dig Mats. Jag misste min katt Tusse på min födelsedag 2008. Han blev 18 år, tänker på honom ofta...
  http://tusse.lissel.se/

  SvaraRadera