fredag 8 juni 2012

Ny kunskap

Under Mullsjö Int. Photo Festival passade jag på att gå Morten Krogvolds workshop. Ett tillfälle jag absolut inte ville missa. Det fantastiska med fotografi är ju att man hela tiden har så mycket nytt att lära. Vi hade också med egna bilder för bedömning. Jag tog bland annat med den här bilden som ingår i ett projekt som jag beräknar ha färdigt under 2013. Om det blir en bok låter jag vara osagt - men det ser onekligen lovande ut. Det som intresserade mig mest var ju om bilden även skulle nå fram till Krogvold. Om han skulle se vad jag själv ser. Och visst! Den funkade tydligen :) Tack Morten för ovärderlig ny kunskap och tack för de fina orden om bilden samt om min utställning. Jag fick verkligen många lovord för min utställning och den kommer nu visas på fler platser framöver. Både i Sverige och utanför landet. Så roligt!
Återkommer med mer info.

Trevlig helg!!!

/Mats

6 kommentarer:

 1. Du verkar ha mycket på G! En bok också... Spännande att se vad den kommer att bjuda på.

  Fint mats :)))

  /Heikki

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket på G :))) Och stort tack !!! :)

   Radera
 2. Glömde skriva att bilden gillas :)))

  /Heikki

  SvaraRadera
 3. Jag gillar den här bilden väldigt mycket för den väcker starka känslor hos mig.
  Jag blir orolig, den lutar och jag får en känsla av att hästen försvinner från mig och att jag inget kan göra åt det. Jag får nästan andnöd.

  Intressant. Läser i min lilla bok om "djurens språk" om vad det betyder att drömma/visualisera om häst och läser "Låt inte negativa tankar eller rädslor hinda dig från att göra det du vill. Hästarna stärker friheten hos dig själv och du hjälper hästarna i din tur genom att själv ta itu med dina egna inre hinder".
  Och det blir ännu mer intressant...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina så träffande rader! :)))

   Radera
 4. Riktigt bra grafisk bild
  /Thomas

  SvaraRadera