tisdag 5 juni 2012

Fantastiskt

Responsen på nya boken har verkligen varit fantastisk. Så roligt. Tack igen alla som köpt boken samt besökt min utställning i Mullsjö. I kväll föreläser jag - och hoppas ni är många som kommer. Utöver programmet John Bauers skogar så kommer jag visa lite från övriga böcker samt berätta om helt nya projekt - samt visa lite bilder som aldrig tidigare visats. Passa även på att besöka min Bali-utställning som hänger i Kyrkekvarn!

En bild som finns i nya boken. Och läs gärna den här recensionen!

Mats

8 kommentarer:

 1. Gillar den där diffusa älgbilden, väldigt rogivande. :-)
  Synd att alla dina utställningar ska vara en dagstur bort annars hade jag gärna besökt dem. :-)

  SvaraRadera
 2. Cool bild, älgar o rådjur är mina favoritmotiv. Nu vill jag ha bilder på kalvar o kid. Var ute en runda ikväll men inget i sikte

  SvaraRadera
 3. Tack Jenny, Lindsjö och Liv !!!

  SvaraRadera
 4. Trevligt att stöta på din blogg. Jag har några av dina böcker och du är en inspiratör för mig, även om jag inte har förmågan att få till det/brita

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du tittade in här! Vad roligt om jag kan inspirera på något sätt!!! :) Och du får säkert till underbara bilder på ditt sätt!!!

   Radera
 5. Hej Mats. Just den här bilden fastnade jag lite extra för på din utställning i Mullsjö. (Bland många bra bilder) Och den blir bara bättre när jag ser den igen. Roligt att du ska ut internationellt med dina bilder. Grattis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack du gamle vän! :) Vad roligt att se dig i Mullsjö!

   Radera