måndag 18 juni 2012

Kan inte ljuga och bedraTänk vad djur är fantastiska. Inte bara genom att vara vackra, smidiga, kraftfulla, graciösa med mera. Nej - inte bara det. I djurens värld finns inga lögner. Djuren kan inte ljuga. De vet inte vad det är. Det finns heller ingen ondska. Inte heller är de avundsjuka. Kanske är det därför jag älskar djuren så evinnerligt mycket. Ja i ärlighetens namn så är väl alla mina vänner också fantastiska. Mina vänner har funnits med mig sedan jag var liten. Samma vänner än idag. Många vänner. Vänner som man har förtroende för. Vänner som inte ljuger och bedrar. Vänner som man kan se i ögonen!
- Lyckligt lottad som har många vänner och djur :) i min närhet.

/Mats

7 kommentarer:

 1. Noe en så vakker en skapning du :-) og teksten så sann så sann, en verden så rettskaffen og sann som den bare kan bli, i naturen.

  Tenker bare litt på den litt grusomme ulv-historien som er i media om dagen, vi invaderer dyreverden med tanker om at vi har alle svar på de fleste gåter, og ulven får vel skylden i den dyreparken å, synd og skam spør du meg!! mer ydmykhet, det er det vi skulle ha hatt, de er tross alt rovdyr som bør få være i fred.

  Ikke sint nei :-)) langt der i fra, bare engasjert Mats...

  Anneklem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina rader. Mina tankar går givetvis till den stackars djurskötaren och hennes anhöriga. Men det går inte belasta vargarna för något. Precis som du skriver - de är rovdjur som egentligen vill vara ifred. Rovdjur med instinkter som inte går att radera ut.

   Radera
 2. Låter onekligen som om du är lyckligt lottad. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är väl det. Men visst har det hänt att man sprungit på människor som inte är ärliga. Tyvärr. Men det är bara att klippa banden då. Människor som ljuger tål jag inte ...

   Radera
 3. Dina tankar om djur stämmer extremt mycket med vad med tycker och tänker om djur. Jag var på en av dina föreläsningar i Mullsjö för någon vecka sen. Gillar dina bilder, du har en ny, naturlig, och trollsk stil som jag verkligen gillar i dina bilder! Massa tummar upp för dig! :D
  Är sotis på dig, tänk att ha nära till sån vacker skog utanför husknuten. Får själv bo så en vacker dag. För jag, likson du, älskar att fota naturens och djurens magiska ärlighet. Lät lite luddigt, men så känner jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stort tack för att du lyssnade på mig i Mullsjö! Och tack för dina rader här!

   Radera
 4. Verkligen ett vackert inlägg, och vilket porträtt. Denna var helt otroligt bra, fråga mig inte varför. Jag blir nästan lite tårögd faktiskt. Mäktig bild i sin enkelhet!

  SvaraRadera