tisdag 12 juni 2012

Aldrig ensam

Efter bokprojektet John Bauers skogar så letade jag inte efter nya väsen i skogen lika aktivt. Men det händer fortfarande att jag letar upp en och annan figur - för att föreviga. Porträttera. Ofta återvänder jag till samma platser där jag hittade figurer tidigare - bara för att se om de har åldrats eller förändrats. Den här figuren (Bashultatrollet) fotograferade jag första gången i oktober 2010. Den bilden finns med i boken John Bauers skogar på sidan 51. Du hittar även bilden här.
Klickar du här så får du upp alla "figur-bilder" här i bloggen.
Bashultatrollet har inte förändrat sig nämnvärt under de senaste åren. Det här är trots allt en bild på Bashultatrollet - men med hjälp av kamerarörelse och lite längre slutartid fick jag fram en helt annan figur.
Bilden är gjord 3 juni 2012. I boken finns även koordinater till många av platserna samt till figurerna - så att  vem som helst kan hitta dem.

/Mats

2 kommentarer:

  1. Läskigt, nu ser det nästan ut som en fågel som saknar ögat och är på väg att angripa fotografen, nästan som hämtat ur en skräckfilm! Snyggt fångat Mats! jo jag har lite livlig fantasi ibland ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. :) Jag tänkte döpa den till skogsfågeln först !!! :) Vi har nog lika livlig fantasi båda två :) Men visst blev det en fågel!

      Radera