söndag 13 maj 2012

Är det någon där?
Ja det kan man undra. När jag jobbade med bilderna till boken John Bauers skogar så gick mesta tiden åt till att söka figurer i skogen. Varje gång jag gav mig ut på långa vandringar så tänkta jag alltid om det skulle var någon där. Någon figur som ville visa sig. Och många gånger var det faktiskt så. När boken väl var klar så slutade jag aldrig söka efter skogens figurer - jag sökte givetvis inte lika aktivt men sökte gjorde jag då och då. Den här bilden tillägnar jag Kia och Carl-Göran i Kyrkekvarn utanför Mullsjö. Tack för er gästvänlighet. Det är också hos dem min lilla utställning Keep it Simple - BALI hänger ända till 14 juni. Så ni som tänker besöka fotofestivalen kan även ta en sväng förbi de vackra omgivningarna i Kyrkekvarn och njuta av naturen och titta på utställningen.
Bilden gjorde jag igår när jag var på väg till Kyrkekvarn för att hänga bilderna. Platsen heter Perstorp och ligger bara några kilometer söder om Mullsjö.
Vill även passa på att rikta ett tack till alla som besökte mig idag på vernissagen. Tack! Nu har jag både goda viner och vackra inredningssaker att njuta av. TACK! :)

Mats Andersson

5 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Bra sett, säkert ganska svårt att hitta dessa figurer. Fin konvertering till svartvitt, känns äkta!

  SvaraRadera
 3. Önskar jag kunde se och uppleva bilderna live.
  Men ibland är Sverige något så alldeles otroligt avlångt. Får njuta av delar av bilderna här på din blogg så länge. :)
  /Christer K

  SvaraRadera
 4. En bild med ett säreget uttryck. Du får naturen att se besjälad ut. Tummen upp!
  /Rikard

  SvaraRadera