tisdag 2 mars 2010

I väntan på svinen...


Har ju blivit några timmar i skogarna där Terjes svin härjar. Jag fortfarande utan svinbilder och Terje med ännu fler fantastiska svinbilder.
- men något positivt är det ändå. I väntan på svinen så dyker många andra spännande motiv upp. Älg och rådjur vid flertalet tillfällen. Och nu senast den här ståtliga skogsfågeln. En fullvuxen tjäder som poserar så här vackert ser man inte varje dag.
- Jag kallar bilden "skogens fönster".

D300. 400 mm.

/Mats Andersson

PS. Darkrooms har med ett rätt stort inslag om min bok.

5 kommentarer:

 1. Hei!
  Veldig spennende bilde av tiuren,som vi kaller den her i Norge.En flott positur opp mot himmelen,og som alltid fra deg,en spennende komposisjon.
  Synes det virker som om du ALLTID kommer hjem med nydelige bilder, etter å ha vært på tur ute i skogen.
  Hva er hemmeligheten?;)

  SvaraRadera
 2. Underbar bild! Liksom många, många andra. Det är spännande att följa dina och Terjes strapatser - och jag håller på dig :)

  Jag har även en fråga som jag tror du är rätt person att svara på. Jag såg nyligen Ernst Haas kollektion "The Creation" och blev helsåld. Frågan är vilken bok/böcker man ska studera av Haas? Har du några förslag?
  Vore tacksam för svar...

  Ha det gött! (Godot kom aldrig i "I väntan på Godot" men svinen kommer troligen...:)

  SvaraRadera
 3. Svinen är inte lätta att fotografera men skam den som ger sig sägs det ju och jag hoppas du får vittring på dom snart. Bilden du bjuder på här går ju inte av för hackor den heller. -Gillas!
  Morgan

  SvaraRadera
 4. en fantastiskt fin tjäder bild.

  roland andersson

  SvaraRadera
 5. Underbar bild! Så fint den poserar!
  Gillar massor!!!
  /Maria

  SvaraRadera