tisdag 8 februari 2022

Media uppmärksammar prisade bilden från Island idag …


> JP över en hel sida idag om prisade bilden från Island.> Kamera&Bild idag om Islandsresan och prisade bilden från Geldingadalir.


matsandersson.nu

Wildlife Photographer of the Year 2016 (winner Black & White) WPY
Wildlife Photographer of the Year 2016 in Scandinavia (NNPC)
Wildlife Photographer of the Year 2016 in Sweden (Årets naturfotograf)

3 kommentarer:

Twelve sa...

Custom-made furniture
Video
Auto Club
Auto Parts
Goods for manicure masters
150 Sitemaps
Skrepka Top
Club Uncos News

12 sa...

Рессора на КАМАЗ
Автозапчасти
Download programs and games
Info Linking
Linking links
Bitcoin faucet
Auto BLOG

Lukas Anna sa...

hej killar, jag är väldigt glad över att vara här och jag gillar så mycket rikt innehåll som delas här är väldigt utbildande och inspirerande, jag vill också snabbt bidra med att dela användbar information och mitt personliga vittnesbörd som jag upplevde för några dagar sedan, jag läste liknande blogginlägg på en webbplats för några dagar sedan om en stor kärleksförtrollare som hjälpte så många människor att få tillbaka sin före detta kärlekspartner och han har också den magiska kärleksförtrollningskraften att återförenas och återställa trasiga äktenskap/hem igen. jag var först inte stöder kärleksmagisk stavning tidigare eftersom jag hade en vän som sa att hon hade kontaktat några människor online och hävdade att de är kärleksstavar men de fungerar inte, jag var rädd för att inte falla i samma fälla, tills Jag läste från ett blogginlägg på nätet om den riktiga kärleksförtrollaren Dr.Oduduwa, jag gav det ett försök eftersom det inte skadar att prova något nytt, så idag är det tre dagar sedan jag hade kontakt med Dr.Oduduwa och som han lovade mig att min ex kärleksman återvänder hem för att be mig om ursäkt, jag tar det bara som ett skämt, jag gav dr.oduduwa min man bild och namn och jag gav honom min egen bild och namn, han sa att han skulle gå att lansera en kärleksförtrollning för min räkning och att min man inom 3 dagar kommer tillbaka till mig. Jag följer bara hans instruktioner och jag tillhandahåller det stavningsmaterial som krävs för att få en kärleksförtrollning till handling. Goda nyheter för mig idag fick jag ett telefonsamtal från min man man Showman, han har inte ringt mig de senaste 3 månaderna nu sedan vi gjorde slut, just idag fick jag ett telefonsamtal och sms från honom, han bad mig om ursäkt och lovade att komma tillbaka hem i kväll, här sitter jag med honom just nu och äter middag tillsammans, det verkar vara som en magi eller jag drömmer. Denna kärleksförtrollning av denna goda man Dr.Oduduwa fungerar verkligen för mitt bästa. Jag rekommenderar honom starkt till alla som vill få tillbaka ex kärlekspartner, återställa trasigt hem, kärleksförtrollning för sann kärlek och tillit i ett förhållande, om du misstänker att din kärlekspartner är otrogen mot dig, kontakta honom idag för en snabb brådskande lösning är säker. garanti 100%. skicka meddelande till hans personliga
WhatsApp
https://wa.link/q5f107

till kommunikation med Oduduwa gratis onlinekonsultation idag, bra omedelbart resultat är säkert.

Vill du ha snabba svar och omedelbar lösning på följande relationsfrågor?:
Älska voodoo-trollformel för att få ditt ex att bli avundsjuk över att ha lämnat dig
1. skilsmässa par lösning för att återförenas
2. hur man får hjälp att få tillbaka ex kärlekspartner
3. brådskande lösning för att återställa tillbaka ex kärlekspartner
4. omedelbar kärleksförtrollning för att få tillbaka ex
5. omedelbar kärleksförtrollningslösning för att locka till sig ex kärlekspartner
6. hur man får tillbaka ex med voodoo spell
7. Talismn ring för att få tillbaka mitt ex
8. svart magi kärleksförtrollning för att locka ex
9. Talismanring för berömmelse, rikedom och rikedom (för magisk besvärjelse)
10. Talismanring för Love Dominion and Power
11. Lotto-lyckonummer (trollformel för talismanring för att vinna spel)
12. Botemedel mot sexuellt överförbara sjukdomar och blodsjuka (örtmedicin)
kontakta Dr.Oduduwa andlig healer idag för onlinekonsultation och utöva kärleksbesvärjelsebön för att återställa tillit och kärlek i äktenskap och kärleksrelationer.
dr.oduduwaspellcaster@gmail.comim very happy today