måndag 8 oktober 2012

Innan jakten ...

Den här helgen har varit riktigt intensiv när det gäller fotograferandet. Idag börjar älgjakten och djuren blir klart mer stressade och börjar röra på sig. Så jag passade på att fylla på rejält med älgbilder bland annat under lördagen och söndagen. Vädret har dessutom varit riktigt bra.

/Mats

9 kommentarer:

Jenny sa...

Underbar motljusbild. Gillas! (Ja, nu blir det inge t mer vandra i skog och mark här, de skyltar aldrig med jakten här utan går bara ut och skjuter så lite obehagligt är det när det plötsligt börjar panga en bit bort)

Anonym sa...

Vilket toppenskott! Skogens konung i sin rätta miljö. Med lite otur är det sista familjeporträttet för de här älgarna...?
Fin bild!
/martin

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Ja,det är ju inte dumt när man bara kan gå ut och fylla på älgarkivet...men jag har ju förstått att du är rätt flitig ute i markerna,så då kan det ju bli sådana här toppbilder!

Mats Andersson sa...

Blir några timmar då och då ;) Tack för dina rader här Jan-Olov.

Mats Andersson sa...

Tack Martin. Jag sa till dom att hålla sig undan nu ;)

Mats Andersson sa...

Tack! De skyltar inte här heller - så det blir till att vara lite mer försiktig. Igår mötte jag två jägare här hemma i skogen. Istället för svarta kläder har jag min ljusblåa jacka :) De såg mig :)))

Jenny sa...

Jag har en blå scarf, men har inget annat än svarta o gröna jackor så kan inte klä mig mer synligt där iaf :-) Får kanske kila iväg till XXL butiken o köpa en orange mössa... ;-)

Kristina Eriksson sa...

Ser ut som hon ler och tänker på bra gömställen!

Boel sa...

Fin bild och vilken söt, liten kalv!:-)