måndag 7 februari 2011

Jakten på uppmärksamhet - del 2


Ju mer vackra och perfekta naturbilder jag tittar på desto mer trött kan jag bli på den typen av bilder. Man fullkomligt bombarderas av vackra, perfekta och gulliga naturbilder i naturfototidningar och bloggar med mera. Bilder som just bara är vackra o perfekta. Men grymt tråkiga. Bilder man glömmer lika fort man vänt sida ...
- Själv jobbar jag hårt med en helt annat typ av bilder för tillfället. Jag försöker göra bilder som berör. Bilder som man stannar till vid - som väcker nyfikenhet. Helst bilder som sätter sig på näthinnan.
Så jag kommer köra en serie om 5 delar med den typen av bilder. I alla fall bilder som jag tror har den effekten :)

2 av 5

/Mats Andersson

(91368)

6 kommentarer:

 1. Jeg er vel den som aldri går lei av naturbilder.. men jeg liker også disse diffuse, "abstrakte" bildene dine, som pirrer nysgjerrigheten min.. forstår hva du mener der ja.. :)

  SvaraRadera
 2. Go bild, ser The Swamp Thing i den. En gammal seriefigur som jag gillade engång i tiden.

  SvaraRadera
 3. Helt klart en härlig bild! Det är intressant det du skriver, jag tror, som en del andra i förra inlägget, att vi har behov av båda typerna av bilder, beroende på sinnesstämning mm.
  /Kerstin

  SvaraRadera
 4. Great Work, Enigmatic...

  Absolut!


  João

  SvaraRadera
 5. Skön bild , jag ser en lack duvhök. Självklart behöver vi båda typer av bilder dvs den mer självklara och den med mera motstånd.

  SvaraRadera