fredag 4 februari 2011

Bland 1000 bidrag ...


Grand Prix 1: Plats 11-20.
- Första omgången av den stora fototävlingen Grand Prix 2011 som tidningen Kamera&Bild anordnar är då klar.
Min bild här placerade sig i vilket fall ganska högt. Utav 1000 inskickade bilder till omgången så är den i vilket fall med på platsen 11-20.
- Bilden ingår även i bokprojektet 36 bilder. Men den kommer inte komma med i boken.

2011 har börjat med intensivt fotograferande. Främst konstfoto till boken 36 bilder. Så naturfotograferandet har fått stå tillbaka lite för tillfället.

Inspirerande svenska fotografer vilka jag verkligen kan rekommendera. Fantastiskt duktiga!

- och jag måste medge att jag blir förvånad att inte fler naturfotografer låter sig inspireras av andra fotografer än just naturfotografer.

/Mats Andersson

(90956)

6 kommentarer:

 1. Grattis! Det kanske var där en massa bilder 2010 hamnade! ;-)
  /Birgitta

  SvaraRadera
 2. Bra Mats - bryt upp gränser. Skapa nytt! Och en bra bild med två varelser som är så koncentrerade och nära men totalt frånvarande från varandra. Närhet och avstånd samtidigt. Fortsätt.

  SvaraRadera
 3. Gillar bilden och håller med dig beträffande att hämta inspiration ifrån andra för det är väl som fotograf man vill utvecklas eller? varför begränsas till enbart natur. Just nu hämtar jag mycket inspiration av Lomographyn där det känns mer befriandet beträffande hur man skapar en bild med enkla plastiga kameror och film.
  MVH
  Håkan

  SvaraRadera
 4. Grattis! Och hur vet man vilka fotografer/konstnärer andra hämtar inspiration ifrån? Det skrivs och sägs ganska lite om det generellt?

  SvaraRadera
 5. Det var ingen dålig placering du fick, jag var lite sugen på att vara med i tävlingen men kände att det blev lite kort om tid. Det där med fotografer som inspirerar är inte lätt jag tänker nog likadant som Cecilia här i detta fall.
  Morgan

  SvaraRadera