söndag 22 juli 2012

Gryning 120722

Blev ytterligare en lyckad natt-morgon i naturen. Mötte räv, vildsvin, hare, älgar och rådjur bland annat. Ljuset tillsammans med dimmorna blev riktigt snyggt på sina ställen. Temperaturen var endast +4°C. Det här är en av de första bilderna och klockan är 03.30. Några minuter innan denna bilden kom till så sprang tre vildsvin förbi precis här - råbocken brydde sig inte nämnvärt :)

/Mats

8 kommentarer:

 1. Härliga färger och jag gillar den minimalistiska kompositionen.
  Du verkar vara en kille att hänga med om man vill fota djur...
  /Pelle P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag har haft tur som hittat fina områden med mycket djur. Väldigt glad för det :)

   Radera
 2. Snyggt....
  När jag tittat på bilden en stund ser de ut som om de skulle dyka upp en bock till från vänster med samma kropps ställning för att sedan braka ihop med hornen. Vilken fantasi man har :). Alltid trevligt när man tittar på en bild och får fundera lite på vad som händer

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Tommy! Vad glad jag blir när du beskriver vad du tänker om bilden. Precis så vill jag att bilder ska fungera :))) Härligt med människor som har fantasi. Nu ser även jag bilden på ett annat sätt. Tack för det :)

   Radera
 3. Det är en underbar känsla där ute, när man får se alla dessa vackra djur... :-) Att du orkar upp i ottan så där fattar jag inte. :-) Själv är man ju kvällsuggla, någon gång blir det nog att stanna ute hela natten istället, fast jag har kanske tillräckligt med sömnbrist (tycker doktorn)... ;-) Söt bild på bocken, hoppas veckan som kommer bjuder på många nya spännande djurmöten! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja alla möten med djur gör att det är lätt att stiga upp. Sena kvällar brukar ju också funka rätt bra. Försök nu komma ifatt med sömnen Jenny! ;) Och tack för dina rader :)))

   Radera
 4. Snyggt Mats - grafiskt, monokromatiskt, enkelt och symboliskt :)) Färgbild i mitt smak...

  /Heikki

  SvaraRadera