fredag 9 juli 2010

Sann vänskap är evig


Det är en fröjd att bara gå ut och umgås med hästarna en stund. Man blir lugn. Och att se deras vänskap och samspel gör att man nästan blir tårögd.

Bilden från igår kväll. Våra två hästar Freja och Dilba. Två underbara nordsvenska ston.

/Mats Andersson

(55198)

10 kommentarer:

 1. som fd hästägare kan jag bara hålla med, stämningsfull och vacker bild.

  /Mona

  SvaraRadera
 2. Denna gillar jag skarpt! Den målade känslan är mycket tilltalande. Härligt! :)

  SvaraRadera
 3. Underbara hästar du verkar ha! Och bilden är ju helt makalöst bra! Är ingen hästvan person, men jag kan tänka mig vilken känsla att få vara nära dessa stora och vackra djur. Fint sätt du beskriver det på.
  Var faktiskt och fotograferade hästslåtter idag på Lantbrukets dag i Österbybruk. Det var också väldigt vacker upplevelse och kameran gick varm. Visar nog några bilder senare på bloggen. / Karin

  SvaraRadera
 4. Så nydelig, som et maleri! :)

  SvaraRadera
 5. Väldigt vackert Mats. Det gillar mig särskilt, eftersom du har tagit rörelsen på ett speciellt sätt, som på et måleri faktisk.
  Ha det jätte jätte bra Mats.
  /alberto

  SvaraRadera
 6. Hästar är härligt sällskap! Så tillitsfulla och ärliga. Mycket fin bild med skön stämning och känsla. Härligt Mats!


  Fast.. det gäller i och för sig bara när de håller sig på plats i hagen. Igår rymde en av våra sommarhästar ut på vägen, livet lekte och var mycket spännande. En yster 4-åring på 1,75 förmedlar en helt annan stämning ;)))

  SvaraRadera
 7. ...Sann vänskap är evig! Det gjorde mig nyfiken, men vad ligger bakom dessa ord?
  Undrar därmed om Du och Dina kommenterare tror på ett evigt liv och i vilken bemärkelse? Jag håller med om att hästar är ett kraftfullt och vackert djur!
  Är det någon som kan och vill svara och förklara?

  SvaraRadera
 8. Hej Maria.
  - det är ett ordspråk som stämmer mycket väl på min relation till hästarna Freja och Dilba som är på bilden. Sedan vi köpte hästarna så har vänskapen mellan oss varit fantastisk. Djur är ärliga till skillnad från människor. Så vänskapen till mina hästar är evig. Den rostar inte...
  - Att sedan ett ordspråk kan tolkas på olika sätt har jag full förståelse för. Vad är evigt? Ja - man kan ju alltid hoppas på att det finns ett liv efter detta. Och att vår vänskap då kan fortsätta...

  SvaraRadera