lördag 17 juli 2010

Morgonens landskap


En rådjursfamilj. Så fridfullt.
- Jag blev alldeles varm inombords när jag såg dessa tre djur gå och strosa omkring i det första morgonljuset. En ståtlig bock. En vacker get. Och så det lilla kidet.

Ramsjön, Småland. Klockan är 03.19. 14 juli 2010.

D3 med 70-200 2,8. Brännvidd 200 mm. 1/40 sek och bländare 2,8.

PS. vill även tack Magnus Persson för hans värmande recension av min bok. Tack!
Besök gärna Magnus blogg. En kille som gör makalöst bra bilder. Personliga bilder.

/Mats Andersson

(56942)

9 kommentarer:

 1. Vet du Mats, när jag såg bilden blev JAG alldeles varm inombords och det innan jag läst din text. En underbar bild, så fylld av skön tidig morgonstämning. Tycker väldigt mycket om den.

  SvaraRadera
 2. Mycket vackert! Har försökt kommentera flera gånger på dina tidigare inlägg också, men det är något strul med våran uppkoppling så det gäller att fatta sig snabbt innan den inte vill. Fantastiska bilder på dina många djurmöten! / Karin

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar bild. Det ser ut som en dröm

  SvaraRadera
 4. Liker bildet, fargene og utsnittet. Forstår godt at dette var en opplevelse å se og fotografere. En god sommerhelg ønsker jeg deg, fylt med fotomotiv.

  SvaraRadera
 5. En underbar bild Mats! sedan vill jag tacka dig varmt för dina ord om mig! Att skriva dessa rader var lätt med tanke på hur bra din bok är!

  Vi hörs

  SvaraRadera
 6. Jag tror att en del av orsaken till lugnet i dina bilder, inte minst denna, är att du så tydligt verkar vara en gäst hos djuren, inte tränger dig på. Det är en styrka att vårda.

  SvaraRadera