torsdag 4 november 2010

Hemma hos djuren


Alltid lika trevligt att hälsa på hemma hos någon vän. Den här tidiga höstmorgonen hälsade jag på hemma hos en av mina älgar. Mycket trevligt som vanligt ...


PS. hoppas få se många av er bloggvänner på Vårgårda i helgen. Kommer vara där båda dagarna. Jag kommer varken föreläsa eller ställa ut. Däremot finns den nya boken "24 bilder ..." till försäljning hos Neva Books - de finns på plats under lördagen. DS.

/Mats Andersson

(75804)

6 kommentarer:

Lene Megan sa...

Fantastisk Mats! Et drømmebillede af dimensioner.

Jeg kommer desværre ikke til Sverige i weekenden, det kunne ellers have været hyggeligt. Hvor mon Vårgårde ligger henne? :)

Ingebjørg Fyrileiv Guldvik sa...

Veldig fint fotografi, Mats. Det har god stemning, og jeg liker fargene, og ikke minst motivet, veldig godt. Jeg skulle gjerne ha tatt turen til Vårgårda, men det passer ikke denne gang.. desverre. Du får kose deg!

Geir Ole sa...

Ja, følelsen av å være hjemme når en er ute hos dyrene, er en følelse som mange burde misunne oss! Kan vanskelig tenke meg at en ulve- el gaupejeger kan ha den følelsen når de står ansikt til ansikt med dyrene, klar til å trykke på avtrekkeren :(

Fint og hjemmekoselig bilde ;)

Skulle til Vårgårda, men måtte desverre melde pass. Kommer over til Sverige en tur til sommeren, så da kanskje.... :) Ha en trivelig helg Mats!

Viola sa...

Vakkert og stemningsfullt! :)

Gunilla sa...

Härlig miljöbild Mats...med ett fint ljus och skogsstämning....

Anonym sa...

Vackert!