lördag 10 april 2010

Fotomässan ...

Igår ägnades dagen åt fotomässan i Göteborg.
- Jag, Tom Svensson och Brutus Östling signerade våra böcker i Neva Books monter.
Många intressanta möten blev det också. Andra fotografer som jag träffade på var Malin och Terje Hellesø, Tore Hagman och Hans Strand. Hans Strand för övrigt samtalade jag och Tom länge med. Han tittade även i min bok och införskaffade den :-)
- Sedan träffade jag också många andra bekanta fotovänner. Även bloggvännerna Marie Wärnbring samt Per Lissel dök upp. Båda numer ägare till min bok. (Det tackar jag för).
Och Håkan Dalåker. Riktigt roligt att se vilket drag det var hos Neva Books. Fullt med folk hela tiden. Och det inhandlades böcker kan jag intyga.
- Själv köpte både Malin och jag en hel del böcker. Jag köpte Marcus Bleasdales bok "The Rape of a Nation", Irving Penns "Portraits", Tim Flachs "Equus" samt Steve McCurrys "The Unguarded Moment. Jag kan intyga att böckerna var mycket tunga att bära ut till bilen. McCurrys och Flachs böcker är rejäla pjäser!
- Avslutade mässan med gemensam fika med Malin och Terje. Några samtalsämnen var spindlar, haj och vildsvin :-)

/Mats Andersson

(38161)

7 kommentarer:

 1. Riktigt kul att träffa dig på mässan. Vart bara så jäkla förvirrad av allt vimmel runt omkring så jag glömde ju att jag kunde betalat din bok när jag ändå träffa dig.....
  Kollade på Tim Flachs bok den är underbar. Men först ska jag njuta av din bok!

  ha en bra helg!

  / Marie

  SvaraRadera
 2. Kul att träffas!
  Mycket läcker bok du gjort, bilder helt i min smak.
  /P

  SvaraRadera
 3. Tack Marie.
  Tack Per.
  - roligt att träffas!

  SvaraRadera
 4. Du skulle sett när jag köpte den stora Ingmar Bergman-boken (Regi Bergman: http://www.nevabooks.se/webshopBooks.php?ImageTopRight=6&ViewBookId=100516&CategoryId=&q=Ingmar%20bergman&CurrIx= )av Neva Books på mässan hösten 2008... DEN var STOR och TUNG!! Men tror du Terje ville hjälpa mig att bära den... näe. Han tyckte att jag skulle ta det straffet eftersom jag nu köpte den boken. Jag hade träningsvärk i mina armar i flera dar sen. :))Terje var lite taskig tycker jag :D

  SvaraRadera
 5. Shit. En bok som väger nästan 7 kg. Otroligt!
  Den måste jag få se nästa gång vi syns.

  /Mats

  SvaraRadera
 6. ...blev åxå ägare till din underbara bok. Äntligen! Synd att jag missade er signering, hade varit kul att ses! Blir en annan gång - ha det bra!
  /Marie

  SvaraRadera
 7. Jättekul att ni kunde komma och hoppas att ni hade det trevligt där i ert hörn :)
  /e

  SvaraRadera