måndag 6 juli 2020

Äntligen sommar och ledighetNär semestern börjar har vi nu under många år traditionsenligt tävlat i triathlon och ett race som är ca dubbelt så långt som den olympiska distansen. Det blir en hel del träning under ett år för att klara ett Ironman 70.3 race.
Sedan juli förra året har det blivit 1.310 km löpning, 5.400 km cykel och 97 km simning. Bäst av allt med så mycket träning är ju att man mår så himla bra hela året. Nästan aldrig sjuk. Och efter utförd tävling så är återhämtningen otroligt snabb - redan dag två efter utfört race sprang jag milen på 48 min. (kan klara det på 45).
I år var det officiella Ironman 70.3 inställt pga Corona-pandemin. Så vi gjorde ett eget race. Lite tuffare cykelbana blev det så mitt mål att sätta en tid under 5.30 lyckades inte pga den tuffare cykelbanan. Men otroligt nöjd ändå.
Totaltid 5.36 med byten. Simning 1.900 m på 30 min. Cykel 90 km på 2 h 55 min. Löpning 21 km på 2 h 02 min.
Och nu har semestern äntligen börjat. Fyra hela veckor ledigt. Vi ska njuta. Träna mycket. Åka härliga turer i nya sommarbilen med taket nere. Pyssla i trädgården och fixa lite med ett av husen här på gården. Fotografera så klart. Sedan blir det en tur till huset på västkusten. Ett besök hos Ninas föräldrars gård i Värmland också så klart. Norge skippar vi i år.

Ha en underbar semester.

/Mats

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar