tisdag 28 augusti 2018

Representerad av Galleri Kontrast i Stockholm

Anders Petersen och Mats Andersson, gamla stan i Stockholm nov 2017. (Foto Nina )

Väldigt roligt att nu Galleri Kontrast säljer mina verk. Så klart är jag väldigt stolt – de säljer bland annat bilder av foto-giganter som Anders Petersen, Dawid, Anna Clarén m fl.
Anders Petersen är ju dessutom min stora inspirationskälla. Jag glömmer aldrig sommaren 2011 då jag hade förmånen att gå en workshop för honom. Mycket lärorikt och intressant. Min bokhylla inhyser även samtliga av de böcker som Anders Petersen givit ut genom åren. Böcker jag ofta tar fram och inspireras av. Året efter fick jag möjligheten att träffa den norska fotografen Morten Krogvold – där jag också gick en workshop. Mycket inspirerande!
När jag nu håller i egna workshop's för naturfotografer – så pratar jag mycket om helt andra fotografer än just naturfotografer. Att inspireras och lära från helt andra genrer är oerhört viktigt för att lyckas skapa något annorlunda i t ex naturfotogenren.
Mycket glädjande är också att jag fått oerhört bra omdömen på mina workshop's – och många deltagare bokar nya resor/workshop redan inför nästa år och även för 2020. TACK!

> Läs ett blogginlägg från en av mina deltagare på Shetland workshop 2018.

> Blogginlägg om inspiration/böcker från 2017

> Galleri Kontrast

> Workshop Shetland 2019. Max 15 deltagare. Endast 4 platser kvar


Mats Andersson
matsandersson.nu
Wildlife Photographer of the Year 2016 (winner Black & White) WPY
Wildlife Photographer of the Year 2016 in Scandinavia (NNPC)

Wildlife Photographer of the Year 2016 in Sweden (Årets naturfotograf)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar