onsdag 22 februari 2017

Världens bästa jobb

Konferencier Henrik Ekman i samtal med Mats Andersson på Naturfotodagen inför en fullsatt arena på Aros Congress Center i Västerås.


Att jag skulle bli inbjuden till de stora naturfotofestivalerna runt om i norden var något jag aldrig kunde drömma om 2011. Hösten 2011 var första gången jag stod på en stor scen. Att jag vågade var helt och hållet Anders Geidemarks förtjänst. Året tidigare såg jag hur han lyfte fram föreläsarna på ett föredömligt sätt med kunnighet och värme. Så när jag fick frågan från Vårgårda Naturfotofestival och visste att Anders var konferencier så tackade jag ja.
Det är en enorm glädje att få stå 45 min inför 300-400 personer och berätta om sina upplevelser i livet. Glädje och sorg ackompanjerat till personliga bilder.
Nu senast fick jag äran att visa mina bilder på Naturfotodagen i Västerås. Tack alla ni som säger så fina saker efter mina bildvisningar! Det betyder väldigt mycket!

Så här fint skrev Niclas från Natursidan.se:
"Sen var det dags för förra årets Nordiska Naturfotograf Mats Andersson. Eftersom han råkar vara min absoluta favoritfotograf så satt jag hänförd och njöt av varje bild. Han har en förmåga att med sina mörka raspiga bilder förmedla känslor som likt en torped går raka vägen in i kroppen och tar tag i hjärtat. Det är omöjligt att gå från hans bildvisning och vara oberörd."

> Västmanlands nyheter skriver ...

Mats Andersson
matsandersson.nu
Wildlife Photographer of the Year 2016 (winner Black & White)
Nordic Nature Photographer of the Year 2016 (NNPC)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar