söndag 25 januari 2015

Blir så glad


Senaste tiden har jag verkligen fått så bra kritik efter mina bildföredrag. Det sporrar givetvis. Och gläder mig mycket så klart.
Nu senast var jag inbjuden av Vetlanda fotoklubb. De bjöd på en förträfflig trerätters middag och sedan avslutades kvällen med mitt bildföredrag "Möten". Responsen var otroligt bra - och jag fick äran att sälja närmre två kartonger fulla med mina böcker. Tack!

- Så här skrev sekreterare Lennart bland annat i det kompletterande protokollet:
"Vi fick skärpa våra sinnen för att tolka Mats fantastiska bilder och vi njöt samtidigt av stämningar, kompositioner och en gråskala som skickligt framhöll motivet. Djurbilder hämtades i huvudsak från hans bok "Möten" där han med oförtröttlig envishet lyckats få djuren att dyka upp i exakt rätt glänta i skogen. Djurbilderna var definitivt inga superskarpa artbilder tagna med t ex 600 mm teleobjektiv, nej här gällde miljö, skuggspel och - återigen - känsla. Vi fick en lektion i fotografi, som visade att fotografi kan ha ett oändligt antal former. 
Det är ingen hemlighet att vi var hänförda och att ett flertal medlemmar ansåg det vara den bästa bildvisning de upplevt i klubben."

Stort tack alla ni vänliga människor i Vetlanda fotoklubb som tog er tid att lyssna på mig efter ert årsmöte vid Östanå, Vetlanda.

/Mats
matsandersson.nu

3 kommentarer:

  1. Allt beröm är dig väl unt. Fortsätt med ditt fantastiska fotograferande. Lägg aldrig av!

    A..

    SvaraRadera
  2. Hi, Really great effort. Everyone must read this article. Thanks for sharing.

    SvaraRadera