måndag 20 september 2010

Lämnat oss


Idag har vår livskamrat Zack lämnat oss.
- efter några månaders sjukdom var vi tvungna att hjälpa honom till andra sidan.

Vi kommer aldrig att glömma honom. Han kommer alltid att finnas kvar i våra tankar.

Ibland är livet orättvist. Hårt. Grymt.

/Mats

35 kommentarer:

Lene Megan sa...

Mats, det gør mig forfærdeligt ondt! Sidder her med tårer i øjnene, for en sådan livskammerat er guld værd. Mere end det! Ja, livet kan være både hårdt, uretfærdigt og grumt.

Jeg håber at Zack får det godt i hundehimlen. Sådan tænker jeg altid på det! Har også haft et par meget dejlige hunde og livskammerater, som jeg har måtte sige farvel til.

Gode tanker til dig/jer på en svær dag.

ingrid sa...

Nei. så utrolig trist å høre Mads. fikk tårer i øynene her, for ham liknet så veldig på min egen Rambo, som også måtte dra fra oss. :( det er vondt å miste noen man er glad i, og særlig en så trofast og hengiven venn som en hund er. tenker på deg. stor klem og varme tanker fra drammen.

cecber sa...

Så sorgligt. Jag beklagar sorgen!

Samuel Jacobsson sa...

Mycket tråkigt att höra.
Ett smärtsamt beslut förstår jag.

Många medkännande tankar från oss.

Samuel o Jutta, Felicia , Estelle och Colin

David sa...

Våra varmaste tankar. Hoppas han får det bra där han är nu.
/ David, Vickan, Arvid, Ida och (kanske framförallt) Gösta.

Anonym sa...

Väldigt tråkigt att höra.

/PJ

Susanne sa...

♥ *bamsekram* ♥

Anonym sa...

Så ledsen...

Kram

//Malin H

Åke sa...

Beklagar verkligen! :(

Gunnar Eriksson sa...

Ja, det är inte roligt när en livskamrat försvinner. Du får tänka på alla de roliga stunder ni hade. Jag tror att han hade ett härligt hundliv hos dig.

/Gunnar

felicia sa...

världens bästa hund.

Anonym sa...

Sorgligt. Förstår tomrummet han lämnar efter sig. Kram.
/Rikard

Anonym sa...

Jag känner med dig i sorgen och bävar själv den dan det kommer hända mig och min livskamrat.
/håkan

Anonym sa...

Verkligen tråkigt att höra, beklagar sorgen.
/Jukka

Anonym sa...

Jag beklagar sorgen. /Mathias

Jörgen sa...

Beklagar, inte roligt att mista en vän.

Karin Wijk sa...

Å vad tråkigt... beklagar sorgen! Har bara mist en hund i mitt liv och jag minns hur tungt det kändes speciellt tystnaden... saknade ljudet av tassarna som kom på morgonen. Det är tur att man har bilder att minnas förutom alla minnen man har i hjärtat förstås. Otroligt fin bild av er vän...det ser ut som han kommer att få det bra på andra sidan. / Karin

Per sa...

Blir så ledsen för er skull. Jag vet precis hur hemskt det är. Vet bara att med tiden blir sorgen mindre men de fina minnena blir kvar...
/P

FO - 2 sa...

Sørgelig...
Forstår så inderlig vel tomrommet og sorgen du føler på akkurat nå.

Anonym sa...

Stort tack för alla värmande kommentarer!!!

/Mats

Anonym sa...

Jag beklagar. Har själv varit med om detta. Hoppas denna kommentar går fram nu, jag vet inte vad fel jag gör!

Jan-Olov Wogenius tel. 0706-476346 sa...

Känner med er.Har varit med om samma sak själv.fruktansvärt jobbigt.

Lone sa...

Jeg læser hos Megan, at du har mistet din hund, Zack. Det gør mig ondt at høre. Zack har været her og lever altid videre i dit hjerte.
Det er en stor sorg at miste en ven.

Klem.

Henrik sa...

Tråkigt!

/Henrik

Photos by Storm sa...

Ja, det är så tufft att säga Farväl till någon som levt så nära i familjen under så lång tid. Man är aldrig beredd även om man vet att man kommer att överleva sina husdjur. Ni får trösta er med att han har det bra nu....han springer nog runt och busar i hundhimlen/Lis

Jenny sa...

Nej vad tungt! Hoppas han har det bättre där han är nu... tröstkram.

magnus sa...

Det var tråkigt att höra, ett smärtsamt beslut och minnen kommer givetvis finnas kvar hos er. Många medkännande tankar från oss

Niklas sa...

Beklagar sorgen Mats! Förstår att livet känns mörkt. Jag har ju själv två stycken hundar, så jag kan relatera till din sorg.

/Niklas

Myran sa...

Oj vad jobbigt. Jag beklagar verkligen och jag förstår ert tunga beslut. Verkligen tufft. Sorgen efter en vän är inte lätt att bära alla gånger men det kommer en dag när man åter kikar på gamla bilder och minns alla fina stunder i stället. Zack har det garanterat bra i hundhimlen, jag har två gamlingar där och de springer och leker över ängarna utan diverse krämpor.

Kram till er!!

Sven Magnusson sa...

Håller med alla medkännande kollegor här - sorgligt att mista en familjevän. Liksom många andra här har jag samma erfarenhet och det är verkligen tungt. Bilden visar att något glimmar på Zacks väg.

The Secret Garden sa...

Beklagar sorgen. Har man aldrig varit med om det är det svårt att riktigt förstå.. men jag har tyvärr varit med om det och snart blir det så igen. Sitter här och det svider i ögonen, tårar som vill bryta fram. Smärtan av att måste fatta ett sådant beslut är hemsk.
Det är därför som jag har tre labbar. Klarar inte av tomheten som blir efter att någon dött. Jag har en häst också som antagligen snart... orkar inte ens tänka på det.

kram

Geir Ole sa...

Trist å høre, Mats!
Vi som har hund og behandler dem som familiemedlemmer, får et spesielt forhold til dem. Selvsagt burde vi vite at det er tungt å miste dem når de forlater oss - men vi blir aldri "vant til det" uansett. Det er tungt og det smerter! Men vi har dem med oss resten av livet, likevel - heldigvis!

Ønsker deg og dine alt godt! :) //GO

ÅsaV sa...

Vad ledsamt att höra... Jag vet av egen erfarenhet vilket tungt beslut det är att ta, även om det är det enda rätta man kan göra. Beklagar verkligen sorgen! Vilken otroligt fin bild du visar på Zack, som också känns väldigt symbolisk när han vänder sig bort från oss och blickar mot det vackra ljuset.

Anonym sa...

Åh nej, så tråkigt att läsa. :-( Som du kanske vet har jag också alldeles nyligen mist en av mina livskamrater, min katt Dexter. Det gör så ont, så ont. Beklagar verkligen sorgen och hoppas att det snart ska kännas lite lättare.

Varma hälsningar,
Karin

Bilal sa...

Tråkigt att höra, måste kännas tungt att ta ett sådant beslut, men ibland är det det enda rätta. Man har alltid minnena kvar.